Soulstice

Referenties

Anderen vertellen over mij

Ik heb verschillende mensen gevraagd om iets te vertellen over hoe ze mijn begeleiding hebben ervaren. Naast cliënten laat ik ook vakgenoten aan het woord die door mij begeleid zijn.


Cynthia begeleidt op een zachte én stevige manier. Heel prettig. Ze stelt vragen die raken en vult niet in. Ook heel prettig. Ze laat je niet ontsnappen, geeft het gevoel dat je zelf verantwoordelijk bent, maar is volledig aanwezig. Veiligheid en groei verzekerd. Dank Cynthia.

∞ Brigit ∞


Ik heb Cynthia leren kennen als een bijzonder fijn mens en een zeer bekwame coach. Je merkt dat Cynthia veel kennis heeft en weet dat op een prettige manier toe te passen. Ik voelde me bij haar erg om m’n gemak en vertrouwd om met haar in gesprek te gaan. Cynthia is in staat om door de juiste vragen te stellen mij als het ware een spiegel voor te houden. Onder begeleiding van Cynthia heb ik mezelf verder ontwikkeld, waarbij ik een aantal nieuwe inzichten heb opgedaan en bestaande inzichten verder verdiept.

∞ John ∞


Jouw Indianennaam zou zijn: Zuivere Bron.

∞ Rijk ∞


Cynthia is een enorm integere coach. Je voelt je veilig bij haar, waardoor het makkelijk wordt zelfs de lastigste dingen te delen. Ze is een persoon die heel stevig staat, waarbij alles welkom is. Op de een of andere manier weet ze altijd een vraag te stellen die recht in de roos is. Waardoor je stilstaat bij wat is. Door haar wijsheid, heb ik het als heel bijzonder en prettig ervaren bij haar te zijn en door haar gecoacht te worden. Ik raad Cynthia voor 100% aan!

∞ Noor ∞


Ik heb met Cynthia met plezier samengewerkt tijdens en na de studie Systemisch Werken bij Phoenix Opleidingen. Als coach kenmerkt zij zich door een rustige aanpak waarin ze volledige aandacht heeft voor haar cliënt. Ze volgt nauwgezet het tempo van de cliënt en leidt deze zorgvuldig en doelgericht naar de plekken die tot nu toe in de schaduw stonden. Zij zorgt er op een liefdevolle manier voor dat een cliënt zich veilig voelt en onder haar begeleiding durft te kijken naar de thema’s die er echt toe doen.

∞ Laurien ∞


Als begeleider heeft Cynthia een vlijmscherp gevoel voor wat er speelt bij mij. Het geeft mij het gevoel dat ze ziet waar mijn pijn zit, dat ze mij ziet. Ik kan er niet om heen, te gaan naar waar het echt om draait. Dit kan ik omdat Cynthia heel goed weet waar ze bij zichzelf moet zijn. Daardoor kan ik loslaten wat mij belemmert om een heilzaam proces in te gaan. Het voelt veilig om dat pad met Cynthia te gaan.

∞ Corina ∞


Ik heb Cynthia ervaren als een zeer betrokken, zachte, eerlijke, kordate en praktische coach. Ze luisterde echt naar mijn verhaal en ondanks dat zij mij niet verder kon helpen, heeft zij mij wel zeer zorgvuldig doorverwezen naar een goede Somatic Experiencing therapeut.

∞ Nathalie ∞


I’m a big advocate of constellation therapy [Systemisch werk/Opstellingen]. You really did a great job and helped me resolve many of my issues. My family and I are in regular contact now, our bond is so much stronger and I’m going to spend some time in the UK next year so that I can be with them. For the first time in my life this isn’t arising from a sense of duty or feeling like a chore; I actually want to do it. I’m so grateful to you for enabling me to get to this place in my life.

∞ Pete ∞


Ik heb Cynthia ervaren als een ervaren coach / therapeut. Ze kan je heel goed op je gemak brengen. Ze is liefdevol, empathisch en vol aandacht. Je kan veel van haar leren, zowel jong als oud.

∞ Rian ∞