Soulstice

Coaching en therapie

Soulstice is een praktijk voor coaching en therapie

Ben je nog niet tevreden met bepaalde dingen in je leven of in jezelf, zit je niet lekker in je vel of heb je last van een kras op je ziel, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Samen kunnen we verkennen waar je graag verandering in zou willen zien. Waar wil je van af, waar ben je nieuwsgierig naar, wat zou je willen ontdekken in jezelf?

De sleutel tot verandering

Het is een gegeven dat 95% van ons gedrag uit routine bestaat en daarmee grotendeels onbewust is. Juist dit gegeven maakt ook dat het soms zo lastig is om dingen in je leven of in jezelf blijvend te veranderen. Je kunt namelijk pas iets veranderen, als je er bewust van bent. De sleutel tot verandering ligt dan ook in het onbewuste bewust maken. Het onbewuste is een ongelofelijk intrigerend deel van jezelf. Het is niet voor niets dat ik mij er sinds 2002 in heb verdiept, zowel in de context van organisatieveranderingen als persoonlijke ontwikkeling.

Veilig op reis door je onbewuste

Onze reis naar je onbewuste begint allemaal met contact maken met elkaar. Vanuit dat menselijk contact kunnen we in alle rust en veiligheid werken aan jouw ontwikkeling, aan het herstellen van jouw balans en aan het realiseren van jouw diepste wensen. Uiteraard heb ik als professional een gedegen werkset van methoden en technieken om in te zetten. Ons contact kun je zien als een ‘dans’ tussen jou als cliënt en mij als begeleider. Een dans die zich, zoals een opleider van mij ooit zo mooi zei, ‘afspeelt tussen lustige betrokkenheid en liefdevolle distantie’.

Weer h(e)elemaal jezelf

Samen werken we in die dans aan het oplossen van oude patronen die je niet meer dienen, aan het oplossen van belemmerende waarden en overtuigingen en het creëren van helpende waarden en overtuigingen. We onderzoeken je emoties en werken aan het helen van je (oude) wonden. En daar, waar jij je nog niet vrij voelt om jouw eigen pad te lopen zoals jij dat ten diepste wenst, onderzoeken we hoe je de elastieken, die je steeds weer terugtrekken naar het verleden, kunt laten vieren, af kunt werpen.

Wil je meer weten? Ik vertel je graag meer over mijn visiewerkwijze, mijn aanbod en over mijzelf. Ook vind je hier voorbeelden van vragen waarmee je bij mij terecht kunt. Bij Referenties kun je lezen hoe anderen mijn begeleiding hebben ervaren en wat het hen heeft opgeleverd.