Soulstice

Referenties Liefdesboost

Deelnemers over mij

Ik heb de eerste drie edities van het Liefdesboost VIP-programma mede ontwikkeld en begeleid als assistent-trainer, coach en opsteller. 

Het VIP-programma is een intensief (half)jaarprogramma waaraan mensen deelnemen die hun liefdesleven niet aan het toeval willen overlaten. De deelnemers gaan aan de slag met:

  • Doorzien & Ombuigen van je Mindf*cks
  • Loskomen van oude Pijn uit het Verleden
  • Zelfliefde & Zelfvertrouwen
  • Bindingsangst, Verlatingsangst & Hechtingsstijlen
  • De Kracht van je Eigen Plek innemen
  • Loslaten & Genieten
  • Leven vanuit Passie en Flow

Een aantal deelnemers vertelt hoe ze mijn begeleiding hebben ervaren. Omwille van de privacy zijn hun namen weggelaten.


Je bent me geweldig tot steun geweest. En je bent het toonbeeld van zorgzaamheid met professionaliteit maar daarin ook heerlijke humor en confronterend zijn soms. 

∞ Man, 38 ∞


Lieve Cynthia. Dankjewel voor je subtiele, bescheiden suggesties die wel altijd enorm raak waren. En soms inderdaad confronterend. En dankjewel voor je eerlijkheid en je trouw.

∞ Vrouw, 40 ∞


Lieve Cynthia. Ik ben je heel dankbaar voor alle momenten dat je mij hebt geholpen in mijn proces. En ik vind het heel knap hoe je dat dan kan, het is echt een gave. Ook om in de opstellingen aan te voelen wat er nodig is. Supermooi om te zien, ga zo door.

∞ Man, 37 ∞


Jij straalt een zachte, lieve kracht uit. En dat is ook hoe je coacht en hoe je bent in mijn ogen. Heel fijn.

∞ Vrouw, 39 ∞


Lieve Cynthia. Ik heb heel erg genoten van jou deze tijd. Onder andere omdat jij zo zichtbaar kan genieten van wat er gebeurt en de ontwikkelingen, ook bij anderen en zeker ook dóór jou. Met name de familieopstellingen vond ik echt fantastisch hoe je dat ook begeleid hebt. Met zoveel gevoel en zoveel aandacht voor iedereen. Waarbij iedereen ook de tijd kreeg om zijn proces door te maken. En je weet altijd net heel subtiel maar wel heel raak nog wat extra’s toe te voegen. Ja, ik heb ook het idee dat je gedurende het traject steeds meer echt vól overtuiging in je kracht kwam. Dat is heel mooi om te zien. Heb ik echt van genoten. Dankjewel.

∞ Vrouw, 38 ∞


Wat ik bij mezelf heel vaak zie wat ik niet goed kan, is buiten de situatie gaan staan en echt heel erg rustig observeren wat gebeurt. En dat is echt tekenend voor hoe ik jou zie. Gewoon lekker erbuiten blijven en dan heel goed kijken van oké, wat is er nodig nu. En ja, daar ben ik wel een beetje jaloers op. En één opmerking die je maakte bij mij weet ik nog, dat vergeet ik van mijn leven niet. Je zei dat ik bang ben voor mijn eigen kracht. En ja, dat was een hele sterke eye opener. Dus dankjewel voor alles, maar ook daarvoor.

∞ Man, 34 ∞


Cynthia, ik vind jou een hele warme vrouw die echt heel veel dingen bij mensen heel goed aanvoelt. Ook heel erg bijzonder dat je ook bij familieopstellingen echt de overall positie innam en ook zonder in de emotie te schieten. Iedereen schoot in de emotie en jij bleef, heel knap, ook in een professionele rol. Maar aan de andere kant, ik hoef maar naar jou te kijken en ik heb gelijk het idee dat jij mij snapt, ja dat ik in ieder geval een klik met jou voelde. Vind ik echt heel bijzonder ook en heel fijn. Daar wil ik je voor bedanken.

∞ Man, 45 ∞


Voor mij sta jij voor helderheid en ik vind dat jij op een mooie, subtiele manier de confrontatie aangaat. En dat doe je op een prettige manier. Je gaf mij daardoor niet de kans om te duiken. En dat was wel heel goed voor mij. Dus dankjewel daarvoor.

∞ Vrouw, 56 ∞


Ik voel me vrijer om me te uiten, mijn hart te luchten en te volgen. Ik zie meer het belang van het delen van gevoelens, en ben in het uiten daarvan beter geworden. Ik ben me meer bewust van wanneer ik muurtjes opzet. Dat heb ik niet altijd in de hand, maar ik kan er later wel weer op terugkomen. Ik ben meer mijn plek aan het vinden en innemen. Drie andere voordelen:

  • Ik heb m’n liefde gevonden
  • Ik heb mooie mensen ontmoet op de cursus
  • Ik heb er een mooi verhaal bij om te vertellen

 Simone en Cynthia, nogmaals hartstikke bedankt voor jullie betrokken coaching. Dat heeft me echt over een drempel geholpen.

 ∞ Man, 35 ∞


Ik heb grote bewondering voor de liefdevolle manier van coachen met een heel persoonlijke benadering. Daardoor was er geen moment dat ik het idee had dat de coaches het als werk zien. Met hart en ziel wordt iedereen zo goed mogelijk verder geholpen. Ook als dit soms niet leuk is, want ze dwingen je ook om vervelende dingen onder ogen te zien.

∞ Man, 42 ∞


Cynthia heeft me de meerwaarde van opstellingen laten ervaren. De sleutel ligt vaak aan je voeten, maar soms is het nodig deze visueel en gevoelsmatig te ervaren van een afstandje. Cynthia brengt een bepaalde rust in het geheel. Ik hou van grote stappen, maar heb me gerealiseerd dat de kleine stappen meer opleveren. Meer rust en bezinning in het proces zorgt ervoor dat ik dicht bij mezelf blijf.

In het begin vond ik het werken met opstellingen ontzettend zweverig en was ik sceptisch. Door te doen en ervaren heb ik gezien wat de meerwaarde is om je eigen emoties en gedachten van een afstandje te kunnen bekijken, waarbij anderen hun input leveren. Het maakt het voor mij meer visueel en inzichtelijk.

∞Vrouw, 32 ∞


Cynthia heeft me tips en tricks en inzichten kunnen geven, aanvullend op Simone, waar ik veel aan heb gehad. Cynthia’s kracht is haar rust, zachtaardigheid, oprechte interesse, aandacht en geloof in de ander.

∞  Vrouw, 36 ∞


Cynthia geeft goede adviezen, is scherp en kundig. Observeert goed, coacht en heeft veel oog voor hoe het met de deelnemers gesteld is. Cynthia’s kracht is rust, scherp inzicht en oog voor de deelnemers. In het begin was ik heel sceptisch over de opstellingen (poppenkast), maar mijn deelname aan de opstellingen van anderen hebben mijn beeld snel aangepast. Zeker mijn eigen opstelling is super waardevol geweest.

∞ Man, 42 ∞


Cynthia straalt rust uit. Ze heeft kennis van zaken en een schat aan ervaring uit haar coaching praktijk. Cynthia heeft vooral bij de familieopstelling bijgedragen aan mijn proces. Hiervoor pakt zij rust en tijd en stelt de goede vragen waardoor je dieper tot de kern komt. Met name het inzicht in de vrouwenlijn van mijn gezin/familie en toch weer een moment om te beseffen en te doorleven welke impact de dood van mijn vader heeft gehad op mij maar ook binnen ons gezin. Daarover kan ik nu beter praten met mijn moeder, geeft meer ‘lucht’, ruimte voor gevoel.

∞ Vrouw, 42 ∞


Cynthia vroeg vaak op de juiste momenten hoe het met me ging. Zag op dat moment ongetwijfeld de worsteling die ik doormaakte. Ze heeft mijn scepsis t.o.v van opstellingen grotendeels doen verdwijnen. Ik was erg nieuwsgierig naar haar eigen proces op het gebied van het werken met plantmedicijnen. Cynthia is iets rustiger dan Simone, gaat iets meer de diepte in. Is een kei in het begeleiden van opstellingen. Gaat zelf ook ver in de zoektocht binnen haarzelf en is daarmee een bron van inspiratie.

∞ Man, 43 ∞


Lees andere referenties: Individuele sessies en Opstellingen workshops en retreats