Soulstice

Tarieven

Tarieven voor particuliere cliënten

 • Een individuele sessie kost € 95,- per uur. Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten.
 • De Persoonlijke Levensanalyse kost €275,-. Dit is een high impact vragenlijst, inclusief analyse van je antwoorden, een verdiepend gesprek van 1,5 tot 2 uur en een stappenplan voor je traject.
 • Een telefonisch consult kost €12,50 per 10 minuten.

Daarnaast investeer je natuurlijk ook je tijd en je energie. Wat je voor jouw investering terugkrijgt, is afhankelijk van jouw coachingvraag en het doel waarnaar je streeft. En uiteraard ook van jouw eigen inspanningen tijdens de sessies en tussen de sessies in. Dit is een investering in jezelf waar je je leven lang plezier van kunt hebben. Waar je aan kunt denken, is:

 • meer zelfvertrouwen
 • meer vrijheid om jezelf te zijn en je eigen keuzes te maken
 • jezelf meer laten zien en je plek innemen
 • een betere balans, bijvoorbeeld werk-privé, hoofd-hart, jezelf-anderen, geven-nemen
 • lekkerder in je vel zitten
 • een betere gezondheid
 • meer verbinding met jezelf en met anderen
 • meer invloed op en een positief gevoel over jezelf en je leven

En nog veel meer. Lees bij Referenties wat het voor anderen heeft betekend.

Tarieven voor zakelijke cliënten

De tarieven voor ZZP’ers, coaching trajecten via je werkgever of je eigen bedrijf vind hier.

Vergoeding vanuit aanvullende zorgverzekering

Ik vind het belangrijk dat coaching en therapie goed bereikbaar zijn. Als je eenmaal het besluit hebt genomen om de stap te maken, dan mag je financiële situatie geen belemmering vormen. Daarom heb ik ervoor gekozen om te voldoen aan de vereisten die de zorgverzekeraars stellen.

Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen, dan is de kans groot dat je een deel van de sessies vergoed kunt krijgen (o.b.v. psychosociale therapie, integrale therapie of natuurgeneeskunde). Een prettige bijkomstigheid is dat deze vergoeding niet wordt ingehouden op je eigen risico. Het eigen risico geldt namelijk alleen voor de basisverzekering en niet voor de aanvullende verzekering.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde en ik ben gecertificeerd als Register therapeut BCZ®. Ik beschik als  complementair therapeut over een AGB-code.

Kijk in dit overzicht of jouw zorgverzekering erbij staat vermeld (ik voldoe aan vereiste nummer 3). Verder kun je hier nog meer informatie vinden over de vergoeding van Integrale therapie vanuit diverse aanvullende zorgverzekeringen. Neem bij twijfel, of als jouw zorgverzekeraar niet in dit lijstje staat vermeld, contact op met je zorgverzekeraar.

Andere vergoedingsmogelijkheden

Ben je in loondienst en zit je momenteel ziek thuis, dan is je werkgever meestal bereid om de kosten op zich te nemen.

Werknemers die bereid zijn zichzelf te ontwikkelen, worden door hun werkgever vaak gesteund met een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Ook als je geen loopbaanontwikkelingsbudget hebt, zijn er vaak meer mogelijkheden dan je denkt.

Verder bieden uitkeringsinstanties en het Persoonsgebonden Budget (PGB) soms ook mogelijkheden tot vergoeding. Een andere mogelijkheid is het aftrekken van de kosten in je aangifte Inkomstenbelasting.

Factuur betalen

Na iedere sessie ontvang je per e-mail een factuur. Deze voldoe je binnen 7 dagen per bankrekening.

Factuur declareren

Je declareert de factuur zelf bij je zorgverzekeraar. Je zorgverzekeraar maakt de vergoeding aan jou over. Deze vergoeding gaat niet van je eigen risico af.

Indien je werkgever de factuur vergoedt, dan handel ik dat rechtstreeks met je werkgever af. Voor een zakelijk coaching traject volg ik een andere procedure, met een ander soort overeenkomst, gelden er andere voorwaarden en is er ook een ander tarief.

Afzeggen

Een afspraak afzeggen kan een keer voorkomen. Ik stel het op prijs als je mij dit zo spoedig mogelijk laat weten. Doe dit echter minimaal 24 uur van tevoren. Dan kan ik de voor jou gereserveerde tijd aan een andere cliënt besteden en hoef ik deze niet bij je in rekening te brengen.

Algemene voorwaarden

Op al mijn diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je hier vinden.