Soulstice

Deze spreuk van Franka Klein heeft vanaf 2007 een aantal jaren een prominente plek gehad aan de muur van mijn toilet. Ik heb daar wel wat mee. 😉

Morgen ronden we het halfjaarprogramma van Liefdesboost af. De tien deelnemers hebben op allerlei manieren mooie stapjes en stappen gezet. Onder andere met hun horizontale en verticale muurtjes. En we hebben ook al een verkenning gedaan rondom het thema grenzen. Morgen gaan we dit thema verder uitdiepen. En ik heb de eer en het grote genoegen om hen daarin te mogen gidsen.

De afgelopen tijd heb ik mijn eigen reis door het thema grenzen nog eens de revue laten passeren. Zo ontstonden de bouwstenen voor dit onderdeel van het programma. En daarna heb ik de bouwstenen ingevuld aan de hand van allerlei boeken, cursusmappen, aantekeningen, mijn eigen leerervaringen en de reizen die mijn cliënten langs dit thema hebben gemaakt. Wat een prachtig onderwerp! En wat is er ontzettend veel over te delen zeg. Ik voel een paar blogs aankomen…

De volgende editie van het Liefdesboost VIP-programma gaat in oktober van start.

Het onbewuste? Dat is toch eng!
Liefdesbange relaties komen ook via vorige generaties