Soulstice
relatie coach Haarlem

Eén van de favoriete liedjes van Koen, de zoon van mijn vriend, is ‘Alles is liefde’ van Bløf. Mocht je een keer in Haarlem een vader en een zoon op een duofiets voorbij zien komen en de zoon zingt luidkeels vanuit zijn hart ‘Alles is liefde!’, dan kun je gerust met hem meezingen.

Koen en Bløf zingen over wat jij en ik in ons hart voelen. Je hart kan vervuld zijn van liefde, ervan overstromen zelfs. En als je een gebrek aan liefde ervaart, dan kan dat hartverscheurend pijn doen.

Liefdescoach Simone van den Berg van Liefdesboost heeft haar muurtjes-theorie uitgewerkt om duidelijk te maken hoe we zelf de liefde buiten ons houden. Zelf? Ja, we doen het zelf. We bouwen die muurtjes zelf. En dat is, gek genoeg, goed nieuws! Want als je die muurtjes zelf hebt gebouwd, dan kun je ze ook zelf weer afbreken.

Voor mensen die hun liefdes- en levensgeluk niet aan het toeval willen overlaten, is er een programma van een half jaar waarin je door Simone en mij begeleid wordt bij het afbreken van die muurtjes.

In februari is de eerste editie van het 8-daagse VIP-programma gestart. Een groep van tien mensen is op dit moment spelenderwijs op weg naar meer liefdesgeluk:

✓ Strategieën en mindf*cks doorzien en ombuigen
✓ Loskomen van oude trekkrachten
✓ Jezelf omarmen met alles wat er is
✓ Beter contact maken en communiceren
✓ Meer eigenwaarde en liefde voor jezelf
✓ In je eigen kracht komen
✓ Pure verbinding met een ander
✓ ‘Vrijheid in verbondenheid’

Een impressie van het kick-off weekend:

https://vimeo.com/210984674

In oktober start de tweede editie. Neem al je muurtjes mee. Je bent van harte welkom. Kijk op Liefdesboost voor meer informatie of neem contact op met een van ons.

De sleutel van de deur naar verandering zit aan de binnenkant. 

∞ Gert Greveling ∞

Over de cadeaus in je leven waar je niet op zit te wachten
Het onbewuste? Dat is toch eng!